onsdag 21 oktober 2009

Nytt på gång här hemma

När vi var på bvc med Jemima i måndags så tyckte Birgitta att Jemima nog borde sluta med napp/tutt på dagen. Hon får hemska utslag runt munnen av nappen/tutten. Så idag har vi bestämt att från och med nu får flickorna inte ha Napp/tutt på dagen förutom när dom sover eller åker bil.
Som första dagen så har det gått jätte bra. Sa åt Jemima i morse att hon får gå och lägga nappen/tutten under kudden/dynan ocha tt den måste stanna där tills vi går och lägger oss på kvällen. Efter lite små protester så gick hon och lade nappen/tutten under kudden/dynan. Hon fick ett litet återfall, men det vara bara för mig att gömma alla nappar/tuttar.
På eftermiddagen så ville hon att vi skulle åka bil för hon var lite sugen på nappaen/tutten :) vilken tur för henne att vi var hos farmor och på väg hem. :*)
För Naomi har det nog varit värre idag, men henne är det bara att underhålla så glömmer hon bort att hon ville ha tutten/nappen.
Mina sötisar små, nu på kvällen har det varit lite mer tjat om den men jag höll mig och dom fick den när de låg i sina sängar...
så vi har haft en super första dag utan Napp/Tutt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar