fredag 16 oktober 2009

fotografering

I regn och rusk var vi på väg till flickornas "skol"fotografering. Inte precis det bästa vädret då man vill att håret ska se bra ut.
Regnkläderna var på och man kunde iallafll inte se att vi var på väg på fotografering..
Barn var där hur många som helst och föräldrar högt och lågt, ljudnivån går inte att beskriva. Kaos att få in rätt barn i tid och föräldrar som trängdes för att deras barn skulle bli fotograferade först så att de kunde åka hem sen.
Benjamin var lagom road :) inte precis nånting han skulle villa göra på nytt.
Med Jemima gick det jätte bra på singelkortet, syskon kortet gick så där :S Naomi ville inte riktigt som fotogrefen (men det kan ju ha varit för att fotogrefen hela tiden kallade henne HONOM) singelkortet på Naomi var en plåga, inte för en sekund satte hon stilla, men jag hoppas hoppas hoppas att hon fick ett lyckat kort iallafall. Om tre veckor har vi resultatet :)

Vi han en tur på sunne också, jag i mina super snygga gummistövlar från Nokian haha. Vi var inne en sväng på Mug, men hittade inte nånting.
M hade kommit hem när vi kom så det blev lite mat och så var det dags för Benjamin och fortsätta sin Sverige tour mot Skövde och göteborg. Han fick kramar av både Jemima och Naomi.

det var skönt och ha honom här, hoppas på att få se honom snart igen.
Puss på dig brorsan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar